Uutisnurkkaus

03. lokakuuta 2016 - Salmiakkikuningatar ja Varmajalka kävivät molemmat SLA- ja YLA-laatiksissa saaden molemmat oikein upeat palkinnot! Salmiakkikunigatar sai SLA-I ja YLA2 palkinnot, Varmajalka taas SLA-II ja aivan mahtavan YLA1 palkinnon! Ori sattui olemaan myös arvostelun ensimmäiseksi paras hevonen, joten se oli AP1 - kerta kaikkiiaan sanoinkuvaamattoman huikeaa! Myös muista laatiksista jne. ollaan saatu hyviä palkintoja, joista Lunttaajan KTK-II palkinto oli kyllä juhlimisen arvoinen! Hienosti ollaan päästy aloittamaan tämän tallin hevosten kanssa!

24. syykuuta 2016 - Tämä kuukausi lähenee loppuaan ja me jännitämme laatuarvosteluiden tuloksia innolla! Tähän mennessä SV-tilaisuudesta ollaan saatu kaiken kaikkiaan 7 nuorelle I-, II- ja III-palkintoja, joista olemme kovin tyytyväisiä! Myös viime kuun KV-tilaisuudesta saatiin meidän Revanssille II-palkinto. Kovasti olemme myös valmistautuneet seuraaviin laatiksiin! Kasvattimyynnin avulla myös kaksi meidän kasvattia on lähtenyt maailmalle.

11. syyskuuta 2016 - Meidän Surmattu-ori sai EV-I palkinnon elokuun tilaisuudessa - ihan huikeaa! Kaiken lisäksi Hortensian Revanssi kävi noukkimassa KTK-III palkinnon. Mikä vielä ihanampaa, kuin Varmajalka ja Salmiakkikuningatar saivat molemmat KRJ-I palkinnot Kerta kaikkiaan hienosti lähtenyt laatiksissa käyminen käyntiin! Syyskuun KERJL ilmoitettu Joikuriina, ERJL Joikuriina ja Varmajalka, SV:hen nuorukaisia, KTK:hon kantakirjakelpoisia, SLA:han sekä YLA:han Salmiakkikuningatar ja Varmajalka. Kiirettä pitänyt, mutta nyt vain odottelemaan palkintoja innolla! Hortensiaan on myös muuttanut aika paljon uusia nelijalkaisia "shoppailukiellosta" huolimatta... Hienoa minä!

29. elokuuta 2016 - Hahaa! Tallimme suomenhevosori Varmajalka palkittiin KERJL:ssä KERJ-II palkinnolla! Superiloisia ollaan - vieläpä Vontte sai olla Hortensian historian ensimmäinen suokki, joka sai laatuarvostelusta aikuisten hevosten laatiksesta palkinnon.

26. elokuuta 2016 - Jee! 22 päivän aikana on ehditty saamaan muutama jälkeläinen ja saatu myytyä maailmalle muutama kasvatti. Myös pieni osa hevosista on ansainnut SV-palkinnon itselleen. Hortensiaan on myös saatu (paljon) uusia turpia - moni ei kuitenkaan ole vielä hevoslistauksessa. Ensi kuun laatiksiin ollaan jo kerätty hevosporukka, jotka niihin menevät. Eniten jännittää, että ehdimmekö YLA:an Saanan ja Vonten kanssa, ja se että jos ehdimme, tuleeko sieltä se YLA2 tai YLA1 molemmille, joita ollaan kyllä suuresti odotettu. Ulkoasu myös vaihdettu syksyisempään!

04. elokuuta 2016  - Meille muutti ensimmäinen susirajalaisvarsa nimeltään Surmattu. 

03. elokuuta 2016 - Hortensian Paranormaali kantakirjattiin heinäkuun tilaisuudessa KTK-III palkinnolla! Totta kai toiveena olisi ollut KTK-II, mutta näin ensimmäiseksi Hortensian kantakirjatuksi hevoseksi hieno juttu!

02. elokuuta 2016 - Salmiakkikuningatar ei valitettavasti ehtinyt KRJ-laatikseen (:|), mutta toivottavasti meidän Varmajalka ehti tämän kuun ERJ-laatikseen. KV-laatikseen ilmoitettiin Hortensian Revanssi sekä WH Black Baron. Tämän kuun KTK:n olisin tarkoituksena viedä Hortensian Revanssi sekä Viikinki. Suunnitelmana olisi myös lisätä muutama kasvatti myytäviin - katsotaan nyt kuitenkin.

20. heinäkuuta 2016 - Salmiakkikuningatar ilmoitettiin KRJ-laatikseen - toivottavasti ehdottiin mukaan! Hortensian Revanssi jäi kotiin ja on aloittanut kilpailemisen. Suunnitteilla kasvatteja myyntiin.

11.  heinäkuuta 2016 - Kasvatteja tullut kivasti - osa mennyt myyntiin. Suurimmalla osalla hevosista on sijoitukset pian täydessä, jonka jälkeen alkaa laatiksiin valmistautuminen. Hortensiasta ensimmäinen hevonen, Hortensian Paranormaali, on myös ilmoitettu KTK-tilaisuuteen toivoen edes KTK-II.

29. kesäkuuta 2016 - Ensimmäinen varsa varmaankin tulossa myyntiin parin päivän sisään.

22. kesäkuuta 2016 - Suunnitteilla ensimmäiset varsat, jotka lähtevät maailmalle. VRL on myös hyväksynyt kasvattajaliitteeme.

16. kesäkuuta 2016 - Uusia kasvatteja suunnitteilla kunhan tammat saa lähes laatis kuntoon. Oreja myös tulossa hetken päästä tarjolle jalostukseen, kunhan ovat tosiaan myös lähes laatis kunnossa.

13. kesäkuuta 2016 - Vaihdettu uusi ulkoasu edelliseen tylsistymisen takia. Suokeilla ehditty kerätä kivasti sijoituksia

05. toukokuuta 2016 - Uusia tulokkaita tullut sekä ensimmäinen oma kasvatti syntynyt

30. huhtikuuta 2016 - Kisaaminen suokeilla nyt aloitettu rauhalliseen tahtiin. Ensimmäisiä kasvatteja suunnitellaan

23. huhtikuuta 2016 - Ulkoasu ja muut sivut valmiit sekä VRL hyväksynyt tallin - enää hieman hevosten luonteita sun muita pitää tehdä

22. huhtikuuta 2016 - Sivuja aloitettu tekemään ja saatu melkein valmiiksi

Virtuaalitalli / virtuaalihevonen | A SIM-game stable | Ulkoasun suunnittelu ja toteutus @ Werry | © Hortensian Suomenhevoset | Hevoset ja ihmiset jotka esiintyy kuvissa, eivät liity mitenkään mainittuihin tietoihin